4.2.2015

Janinati - Unelmanainen



Hei pitkästä aikaa jokaiselle lukijalle!
Eihän tämä mikään velvollisuus ole, mutta pahoiteltakoon silti, kun multa ei ole postauksia tullut ulos. Syy on yksinkertainen: Kiirettä piisaa, kokeita tulossa ja inspiraatio hukassa. Tähänkö tämä lupaavasti alkanut blogiurani kaatui? Ei, ei sentään, tai ainakin niin toivon. Kuvia riittäisi useampaankin postaukseen, mutta sormet eivät tällä hetkellä syyhyä ajankohtaisia aiheita. Täytyy katsoa, josko lomalla ehtisin teidän ja omaksi ilokseni kirjoittelemaan.

Nyt aivan toisiin aiheisiin: Rakas ystäväni Janina on päättänyt perustaa uuden vlogikanavan, ja hän seikkailee jatkossa Youtuben puolella kanavalla Janinati. Koin tarpeekseni hieman markkinoida rakkaan ystäväni kanavaa, joten käykäähän ihmeessä teistä jokainen katsomassa tämän nuoren, ihanan naisen kanava!

Jos nyt ajattelette, että miksi mainostan ystäväni kanavaa, niin syy on yksinkertainen: Tulen tekemään jatkossa paljon yhteistyötä Janinan kanssa, joten koin tämän postauksen "velvollisuutena" itselleni. Sanonpa vielä, että omakin vlogikanava on suunnitteilla, ja sen olen ajatellut pistää käyntiin kesän alussa. Haluan ensin käydä peruskoulun kunnialla läpi ilman stressiä vlogeista  JA blogeista, joten saatte vielä toistaiseksi odottaa mun omaa kanavaani kesäkuuhun saakka.

Psst, sen verran vinkkaan, että minuakin tulette näkemään jo piakkoin videoissa, joten ei hätää, en ole kokonaan kadonnut!


JANINAN KANAVALLE PÄÄSET TÄSTÄ

Kiitos sinulle, että luit tämän postauksen.
-Venla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti